Kollégium

A gödöllői kampusz az egyetemi városrészben és a közvetlen közelében hét épületben 1700 kollégiumi férőhellyel rendelkezik. 1100 férőhely 2007-ben felépített, vagy teljesen felújított 1 ágyas, 2 ágyas, 4 ágyas, 8 ágyas lakrészekkel áll a hallgatók rendelkezésére. A kollégiumok jól felszereltek: konyha, társalgó, mosókonyha, tanulószobák szolgálják a hallgatók igényeit. Több kollégiumi épületben működik büfé, a főépületben meleg büfé is, valamint az egyetemi menza a mindennapos ebédet biztosítja széles választékával. Kiegészítő szolgáltatások: kondicionálóterem, masszázs, szolárium, fodrászat, szauna, kert, park, parkoló.

A kollégiumban különféle diákszervezetek és klubok működnek, mint például a hallgatói önkormányzatok, kollégiumi részlegtanácsok, filmklubok, fotószakkör, néptánc együttes és rádió. Az egyetem sportlétesítményei (füves és salakos pályák, fedett és szabadtéri teniszpályák, sportcsarnok) a kollégiumok közelében találhatók.

A kollégiumokról illetve a kollégiumijelentkezésről a következő oldalakon olvasható bővebb információ: http://www.sziekollegium.hu, http://www.kollegium.szie.hu