Kadett 2014

Kedves Diákok!

Szeretettel várjuk jelentkezésüket a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Tudományos Diákköri Konferenciájának keretén belül meghirdetésre kerülő Kadett Szekcióba. A konferencia 2014. november 26-án kerül megtartásra. A Kadett szekcióba olyan  középszintű oktatási intézményekből várjuk a diákok egyéni vagy max. 3 fős csoportok jelentkezését, akik oktatása a had- és rendészettudomány területén zajlik.

Jelentkezés határideje: 2014. október 20. (hétfő)
Jelentkezéskor szükséges a rendező intézményhez eljuttatni: Jelentkezési lap és rezümé.

Pályamunka beküldési határideje: 2014. november 07. (péntek)

A Kadett szekció célja a középszintű oktatási intézményekbe járó diákok számára bemutatkozási lehetőséget biztosítani egy előre meghatározott tématerület széles spektrumban történő kutatásával, elemzésével, feldolgozásával, értelmezésével.

Az idei konferenciára meghirdetett téma: „Közös ügyünk a biztonság.” (Honvédelem, rendvédelem, közbiztonság, katasztrófavédelem)

A téma bármely aspektusból feldolgozható. A diákok felkészítő tanár(ok) segítségét kérhetik.

A benyújtott pályamunkákat 2 szakember értékeli.
A szakmai bizottság bírálati elvei között az alábbi fő tényezők szerepelnek:
•    újdonság tartalom,
•    kreativitás kibontakozása,
•    szakmaiság,
•    formai megfelelés,
•    esztétikus szerkesztés.

A bemutatásra kerülő pályamunkák rezüméi a Szent István Egyetem Tudományos Diákköri Konferenciájának ISBN számmal ellátott összefoglaló kötetében megjelennek. Intézményenként maximum 3 db jelentkezést fogadunk el. A Tudományos Diákköri Tanács (a felkért szakértők véleménye alapján) a benyújtott pályamunkákat értékeli és fenntartja a jogát arra, hogy kiválassza az összes pályamunka közül azokat, melyek bemutatásra kerülhetnek 2014. november 26-án a Szent István Egyetem Gödöllői Campusán megtartásra kerülő konferenciánkon. A pályamunka bemutatására 15 perc áll a jelentkezők rendelkezésére.

 

Amennyiben további információra van szüksége, kérem keressen bennünket a Doczi.Istvan@gtk.szie.hu vagy a tdk@gtk.szie.hu címre írt levélben.