Gyorsmenü

SZIE Állásbörze 2016-ban is!

A Szent István Egyetem ebben az évben is megrendezi tavaszi Állásbörzéjét, melyre a környék lakosságát is szeretettel várja. Idén rekord számú kiállító keresi új munkatársait a térség lakossága körében!

Miért érdemes eljönni?

Az Állásbörzén és az azzal egy időben megrendezésre kerülő Kooperatív Szakmai Gyakorlati Börzén 64 kiállító cég kínál több mint 800 lehetőséget, az állásajánlatoktól egészen a gyakornoki pozíciókig! Új munkatársakat keresnek alapfokú végzettséggel betanított munkakörökre, középfokú végzettséget igénylő álláshelyekre és diplomás pozíciókra is.

Április 20-án, Gödöllőn, lehetősége nyílik arra, hogy munkahelyet találjon, hiszen a személyesen leadott önéletrajz biztosan célba talál! Építse kapcsolati tőkéjét és ismerje meg a cégek elvárásait.

Az Állásbörze ingyenes, nem kell előzetesen jelentkezni vagy regisztrálni! Előzetes regisztráció csak az egyéni tanácsadásokra és előadásokra szükséges; a részletes programokat az allasborze.szie.hu honlapon találják.

A rendezvény látogatói között a kiállítók idén is értékes nyereményeket sorsolnak ki! A sorsolásban való részvétel feltétele az Információs pultnál történő regisztráció:

  • Gomba-szakellenőr képesítést adó tanfolyam és vizsgalehetőség a SZIE Szaktanácsadási és Továbbképzési Központ felajánlásával
  • Középfokú szakmai nyelvvizsga lehetőség a SZIE Zöld Út Nyelvvizsgaközpont felajánlásával
  • Ajándékcsomagok a Budapest Bank, az Aegon Prémium Üzletág, valamint a SZIE Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár felajánlásával

Ráadás program: 10:00-16:00, GoBosch mini GoKart verseny

Útiköltség térítés a regisztrált álláskeresőknek: A Gödöllői Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya, regisztrált álláskeresői számára utólagosan megtéríti a börzére látogatás útiköltségét. Az igazolást kérje a Foglalkoztatási Osztály C4-es standjánál!

Kategóriák:
SZIE Állásbörze 2016-ban is!
SZIE Állásbörze 2016-ban is!