Gyorsmenü

PricewaterhouseCoopers felmérés - EZ RÓLAD SZÓL!

A PwC Magyarország már negyedik éve méri fel játékos formában a hazai diákok, felsőoktatásban tanulók és munkavállalók preferenciáit, azt vizsgálva, hogy milyennek látják az ideális munkahelyet.

Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozik most a Szent István Egyetem is. A felmérést már 60.000 ember töltötte ki és most számodra is nyitott a lehetőség, hogy elmondd: milyen szerinted az ideális munkahely. Ez Rólad szól!

A felmérés gyorsan (10-15 perc), bármely eszközről kitölthető, melynek során többek között fizetés, karrier, személyes fejlődés, munka-magánélet egyensúly témákban mondhatod el: mi számodra a legfontosabb. A kitöltés végén személyre szabott, azonnali visszajelzést kapsz saját preferencia profilodról, és a számodra legfontosabb juttatásokról.

A kérdőívet itt érheted el:

https://evp.pwc.hu/?loc=MilyenMunkahelyetSzeretnek2&uid=70000000115

Bár a részvétel önkéntes, ez egy remek lehetőség, hogy elmondd a véleményed. A felmérés teljesen anonim, ezért bátran mondd el, hogy mit gondolsz!

A linket kérjük, ne oszd meg senkivel, ez a Szent István Egyetem egyedi linkje, amely Neptun üzenetben is kiküldésre került az egyetem hallgatói számára.

Köszönjük véleményedet!

Kategóriák:
PricewaterhouseCoopers felmérés - EZ RÓLAD SZÓL!