Gyorsmenü

Idén is Könyv- és Tankönyvbörze

Idén ismét Könyv- és Tankönyvbörze 2015. február 24. és 26. között. Az esemény a Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár, valamint a GATE Zöld Klub közös szervezésében, a GAK Nonprofit Közhasznú Kft. támogatásával kerül megrendezésre. A hallgatók a Könyvtár és az Egyesület segítségével adhatják-vehetik a régi, már nem használt, vagy akár a megunt jegyzeteiket, tankönyveiket és könyveiket.

A program ideje alatt a Könyvtár szerencsekocka-játék keretében, rendhagyó ajándékként a lejárt határidejű, visszahozott könyvek késedelmi díjának, illetve az elveszett olvasójegy pótdíjának bizonyos hányadát elengedi.

A vásár karok szerinti bontása:

  • február 24–én, kedden: MKK
  • február 25–én, szerdán: GTK
  • február 26–án, csütörtökön: GÉK

Az egyetemi tanulmányokhoz közvetlenül nem kapcsolódó könyvek árusítása folyamatos lesz. Február 26–án már 9.30-tól kiárusításra kerülnek a karok megmaradt jegyzetei és tankönyvei! Az eladásra szánt jegyzeteket, könyveket február 16. és 21. között lehet leadni a Könyvtárban. További információ a Könyvtár olvasószolgálatán és a GATE Zöld Klub tagjaitól kérhető.

A leadáshoz szükséges nyilatkozat és az eddig leadott könyvek, jegyzet listája letölthető a Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár honlapjáról.

Kategóriák: