Gyorsmenü

EY INSIDE- Adóverseny 2015

Az EY Adótanácsadás üzletága esettanulmány-versenyt hirdet egyetemek és főiskolák nappali tagozatos, első BSc vagy első MSc képzésben résztvevő, valamint frissen végzett (2014. január 1. után diplomázott) jogász és közgazdász hallgatói részére.

Idén kilencedik alkalommal hirdeti meg Magyarországon egyedülálló Adóversenyét az EY. Az esettanulmány-verseny elsődleges célja bemutatni a végzős hallgatóknak és friss diplomásoknak az adótanácsadás szakmát, mint izgalmas és kihívásokkal teli karrierlehetőséget. Az elmúlt években megrendezett adóversenyek sikerei megerősítettek bennünket abban, hogy – bár az adózással kapcsolatos témákkal ritkán találkoznak a hallgatók felsőfokú tanulmányaik során – sokan szívesen megismernék az adótanácsadás területét.

Mivel az esettanulmány valós ügyfélmegbízások adaptációja, megoldása során érdekes adózási kérdéseken gondolkodhatsz, és bepillantást nyerhetsz adótanácsadó kollégáink napi munkájába. A feladat megoldásához előzetes adózási tapasztalat nem szükséges. A tanulmány kidolgozásához a vállalat adótanácsadás részlege átfogó segítséget biztosít: rendelkezésre bocsátja a szükséges háttér-információkat és jogszabályokat, és lehetőséget biztosít konzultációra a szakértőkkel.

A pályázat beérkezésének határideje: 2015. március 26., 17 óra

További információ a csatolt dokumentumban, illetve az EY honlapján olvasható.

CsatolmányMéret
PDF icon ey_inside_adoverseny_2015.pdf747 KB