Gyorsmenü

Elindult Egyetemünk központi felvételi tájékoztatója

Mind szélesebb körben szeretnénk bemutatni Egyetemünket, képzéseinket, melyben egy egyhónapos átfogó online és offline felvételi kampánya nyújt segítséget.

A Rádió 1 csatorna egy hónapon keresztül 20 másodperces hirdetést közvetít naponta 5 alkalommal a budapesti, székesfehérvári, salgótarjáni, tiszafüredi-abádszalóki, hevesi és bajai adókon. Február 2-án, a GEK, a GTK és az MKK közös nyílt napján élőben jelentkezik a Rádió 1 kívánságműsora a gödöllői campusról.

A felvételivel kapcsolatos információkat új honlapon, a felveteli.szie.hu oldalon találnak a látogatók. Egy hónapon keresztül bannerkampány fut a felvi.hu felületen, valamint jelen leszünk a közösségi oldalakon, a Facebookon és az Instagramon is, továbbá a Google hirdetési rendszerén keresztül is találkozhatnak a SZIE által nyújtott képzési lehetőségekkel.

Elindult az chatbot szolgáltatásunk is a SZIE központi Facebook oldalán és az új weboldalon. A chatbot az egyetemmel, a képzésekkel és a felvételivel kapcsolatos gyakori kérdésekre ad válaszlehetőséget a Messengeren keresztül.

 

Várunk a SZIÉ-re!