EIT Food Nyári Egyetem
Az EIT Food Nyári Egyetemre az alábbi három különböző témában tett közzé a felhívást:
1.) Food tech transitions: reconnecting agrifood, technology, and society
Élelmiszertechnológiai átfedések- Az agrár-és élelmiszeripar technológiai és társadalmi összekapcsolása
Helyszín: Stuttgart
Dátum: 2019. július 29 – augusztus 9.
Jelentkezési határidő: 2019. május 13.
Résztvevők: MsC és PhD hallgatók
Web: https://openilias.uni-hohenheim.de/goto.php?target=file_35563_download&client_id=UHOH2
2.) Entrepreneurial Summer School 2019 - ‘Transitions to Sustainable Food Systems’
Vállalkozók Nyári Egyeteme 2019 – Átmenet a fenntartható élelmiszeriparhoz
Helyszín: Haifa és München
Dátum: 2019. szeptember 1-14.
Jelentkezési határidő: 2019. június 1.
Résztvevők: egyetemi hallgatók, PhD hallgatók, friss diplomás szakemberek
Web: https://eit.cdtm.de/2019-food-summer-school
3.) Summer School on New Product Development
Termékfejlesztés- Nyári Egyetem 2019
Helyszín: Varsó
Dátum: 2019. szeptember 2-6.
Jelentkezési határidő: 2019. Június 9.
Résztvevők: a RIS (Regional Innovation Scheme) országokból származó élelmiszeripari szakemberek, PhD hallgatók
Csatolmány | Méret |
---|---|
eit_food_summer_school_flyer.pdf | 3.19 MB |