Gyorsmenü

EIT Food Nyári Egyetem

Az EIT Food Nyári Egyetemre az alábbi három különböző témában tett közzé a felhívást:

 

1.) Food tech transitions: reconnecting agrifood, technology, and society

Élelmiszertechnológiai átfedések- Az agrár-és élelmiszeripar technológiai és társadalmi összekapcsolása

Helyszín: Stuttgart

Dátum: 2019. július 29 – augusztus 9.

Jelentkezési határidő: 2019. május 13.

Résztvevők: MsC és PhD hallgatók

Web: https://openilias.uni-hohenheim.de/goto.php?target=file_35563_download&client_id=UHOH2

 

2.) Entrepreneurial Summer School 2019 - ‘Transitions to Sustainable Food Systems’

Vállalkozók Nyári Egyeteme 2019 – Átmenet a fenntartható élelmiszeriparhoz

Helyszín: Haifa és München

Dátum: 2019. szeptember 1-14.

Jelentkezési határidő: 2019. június 1.

Résztvevők: egyetemi hallgatók, PhD hallgatók, friss diplomás szakemberek

Web: https://eit.cdtm.de/2019-food-summer-school

 

3.) Summer School on New Product Development

Termékfejlesztés- Nyári Egyetem 2019

Helyszín: Varsó

Dátum: 2019. szeptember 2-6.

Jelentkezési határidő: 2019. Június 9.

Résztvevők: a RIS (Regional Innovation Scheme) országokból származó élelmiszeripari szakemberek, PhD hallgatók

CsatolmányMéret
PDF icon eit_food_summer_school_flyer.pdf3.19 MB