Gyorsmenü

ClimateLaunchpad ötletverseny

Jelentkezz a ClimateLaunchpad ötletversenyére, ha van egy jó ötleted, amivel jobbá teheted a világot!

A ClimateLaunchpad 2018 start-up verseny május 25-ig várja a fenntartható fejlődés kihívásaira válaszoló üzleti ötleteket, amely a résztvevő számára belépő az európai és világsiker felé.

Kinek szól? 

A programban bárki részt vehet, akinek az ötlete, tervezett terméke, szolgáltatása lassítja a klímaváltozást, csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását, illetve önfenntartó vagy környezettudatos módon működik. A megújuló energiával, az anyagtechnológiával, a hulladékgazdálkodással valamint a fenntartható mezőgazdasággal kapcsolatos innovációk előnyt élveznek, de érdemes ún. Smart Cities vagy akár ún. Green Vehicles innovációs területre szánt ötlettel is jelentkezni.

Mit nyújt a program?

KÉPZÉS: Bemutathatod  az elképzelésed, majd nemzetközi szakemberek és coach-ok segítségével piacképes termékké fejlesztheted. Az ingyenes képzések során Iránymutatást kapsz egy üzleti terv elkészítéséhez, a pitch trainingek fejlesztik az előadási készséged és megtanít üzleti szemmel látni a fenntarthatóságot. 

NEMZETKÖZI PLATFORM: A hazai legjobb három versenyző támogatott utazással részt vehet a skóciai nemzetközi döntőn, ahol további 100 nemzetközi vetélytárssal is megmérettetheti magát. A nemzetközi döntőn a legkiválóbb ötletek induló anyagi támogatást nyerhetnek €10.000, €5.000 és €2.500 összegben. 

TOVÁBBFEJLŐDÉS: A regionális verseny első 3 helyezettje automatikusan bekerül az ősszel induló Climate-KIC Akcelerátor start-up inkubációs programba!

Egy kis inspiráció:

http://klimainnovacio.hu/hu/hirek/2017/02/03/mi-jon-az-otlet-utan

https://klimainnovacio.hu/hu/hirek/2017/05/12/a-dontosok-titka

Részletek és jelentkezés itt: http://climatelaunchpad.klimainnovacio.hu/

Youtube-on is megtalálsz minket: https://www.youtube.com/watch?v=UU9P0yX-TYI