Hazai KTDK

FELHÍVÁS

A SZIE GTK Tudományos Diákköri Konferenciára

A SZIE GTK Tudományos Diákköri Tanácsa a 2020/21. tanévre meghirdeti a SZIE Gazdaság- és Társadalomtudomány Kar
Tudományos Diákköri Konferenciáját.

 

A konferenciára várjuk a SZIE GTK azon hallgatóinak jelentkezését a gödöllői és a budapesti képzési helyről, akik tanulmányaik folytatása mellett olyan diáktudományos tevékenységet folytatnak, amely a kar profiljához illik, önképzési céllal valósul meg és azt a hallgató színvonalas pályamunkaként elkészíti, majd a kari konferencián bemutatja.

 

Fontos határidők:

Jelentkezési lap leadási határideje:           2020. október 6. (kedd) éjfél
Pályamunka és összefoglaló leadása:      2020. október 27. (kedd) éjfél
Kari TD Konferencia időpontja:              2020. november 25. (szerda)
 

A Konferencián a szekciók kialakítása a beérkezett pályamunkák függvénye. Önálló szekciót 6 pályamunka esetén tudunk indítani. Amennyiben egy témakörből kevesebb dolgozat készül, valamely más (hasonló témájú) szekcióval összevonjuk, nagyszámú jelentkezés esetén pedig a szekciót több részre bontjuk.

 

A jelentkezési lap, az összefoglaló és a pályamunka formai követelményei letölthetőek a SZIE e-learning „GTK - Tudományos Diákkör - 2020/2021 tanév” kurzusban (továbbiakban TDK kurzus).

Kérjük a formai követelmények megtekintését!

 

Amennyiben érdeklődik a TDK iránt, kérjük jelentkezzen be a „TDK kurzus”-ba! A kurzus felvételéhez nincs szükség jelszó megadására! Ide kell feltölteni a jelentkezéshez és konferencia részvételhez kapcsolódó valamennyi dokumentumot, valamint ezen a felületen keresztül küldünk ki minden információt az érdeklődő hallgatók számára!

 

A TDK-ra történő jelentkezés módja:

A GTK TDK-ra jelentkezni 2020. szeptember 10. - október 6. között lehet.

A jelentkezéshez a számítógéppel kitöltött, hallgató és a konzulens oktató által aláírt jelentkezési lap feltöltése szükséges a „TDK kurzus” megfelelő felületrészébe.

A részvételhez a megfelelő formai követelményekkel elkészített pályamunka és az összefoglaló (rezümé) feltöltése szükséges a „TDK kurzus” megfelelő felületrészébe.

A késve jelentkezők illetve a dolgozatot későn leadók pályamunkáit nem tudjuk elfogadni az időpontok közötti szűk határidők miatt!

További információ kérhető a tdk@gtk.szie.hu e-mail címen. Amennyiben a TDK kurzust nem találja, nem tud belépni, szintén a tdk@gtk.szie.hu e-mail címen kérhet segítséget.

 

 „TDK kurzus” elérhetősége: a SZIE e-learning „GTK - Tudományos Diákkör - 2020/2021 tanév” kurzus https://elearning.szie.hu/course/view.php?id=9419

„TDK honlap” elérhetősége: a Tudomány/Tudományos Diákkör/2020/21. tanév/ Hazai KTDK menüpont:  http://gtk.szie.hu/tudomany/tudomanyos-diakkor/202021-tanev/hazai-ktdk

 

A konferencia szervezését az NTP-HHTDK-20-0036 " SZIE GTK Tudományos Diákköri tevékenysége 2020/21. tanévben" projekt támogatja, melyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Nemzeti Tehetség Program támogat.

 

Gödöllő, 2020. szeptember 04.                                                  Urbánné Malomsoki Mónika