Gyorsmenü

Nyári Egyetem: Biztonság és védelem kultúrája – 2015

A Szent István Egyetem rektora valamint az Országos Tudományos Diákköri Tanács elnöke tisztelettel meghívja Önt (a jelenlegi és a korábbi Országos Tudományos Diákköri Konferenciákon részt vett hallgatókat, témavezetőiket) és kedves munkatársait a ”Biztonság és Védelem Kultúrája – 2015” című első tudományos nyári egyetemére.

A nyári egyetem céljai:

  • Mindenekelőtt felhívni a figyelmet arra, hogy a biztonság és a védelem kultúrájának egyetemes ismerete és művelése az általános értelmiségi képzés részévé kell váljon a magyar felsőoktatási rendszerben, ezzel is elősegítve az ifjúság és a felnőtt társadalom jogkövető magatartásának erősítését, valamint az egyéni és a kollektív biztonságérzet fokozását.
  • Másrészt az Országos Tudományos Diákköri Konferenciákon már bemutatott, a biztonság és a védelem bármely területén elért legújabb elméleti és/vagy empirikus kutatási eredmények megismertetése és megvitatása, különös tekintettel a világgal valamint hazánkkal szembeni kihívások biztonsági aspektusainak vizsgálatára.
  • A konferencia előadások számára magyar nyelvű publikációs lehetőséget biztosítani, valamint újabb projektötleteket indukálni a további közös kutatásokhoz.

Részeltes információk a csatolt meghívóban illetve a Nyári Egyetem honlapján olvasható.

Kategóriák:
CsatolmányMéret
PDF icon Meghívó799.24 KB