Gyorsmenü

Hungarikum konferencia 2014

FELHÍVÁS

A Magyar Tudomány Ünnepe 2014. évi rendezvénysorozata november 3-30. között, az egész országban megrendezésre kerül. A 2014. évi Magyar Tudomány Ünnepe kiemelt témája és főcíme a „Messze látó tudomány: felelős válaszok a jövőnek”.

A Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézete célul tűzte ki, hogy „A Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok szerepe a területi fejlődésben és fejlesztésben” témakörben konferenciát szervez 2014. november 10-én a rendezvénysorozat keretében. A konferencia helyszíne: SZIE GTK Kari Tanácsterem (Főépület II. emelet).

 

A konferenciára várjuk:

  • mindazon SZIE hallgatók jelentkezését, akik aktív kutató munkájuk eredményét szeretnék bemutatni oktatóiknak, hallgatótársaiknak a meghirdetett témakörben;
  • minden olyan hungarikummal kapcsolatos kutatási eredmény bemutatását, amely szervesen hozzájárul a terület- és vidékfejlesztés sokoldalúságának bemutatásához.

 

A jelentkezés módja:

A konferenciára 15 perces előadással vagy poszterrel lehet jelentkezni. Egy szerző
1 előadással vagy 1 poszterrel jelentkezhet.

A posztert A0 vagy A1 méretben kérjük.

A konferenciára a mellékelt jelentkezési lapon lehet jelentkezni. A jelentkezési lappal együtt szükséges leadni a 2 oldalas, formai követelményeknek megfelelő összefoglalót is.

A szervezők fenntartják a jogot nagyszámú jelentkezés esetén a témák közötti választásra, az előadások poszter szekcióba történő átirányítására. A konferencián történő megjelenés visszaigazolását folyamatosan, legkésőbb 2014. október 27-ig megküldjük.

A színvonalas előadást illetve posztert készítőket a konferenciát követően felkérjük tanulmány készítésére, mely ISBN számmal ellátott, lektorált kötetben kerül megjelentetésre.

A jelentkezési lapot és az összefoglalót Word formátumban, e-mailen kérjük megküldeni a konfrgvi@gmail.com címre. További információk és a részletes formai követelmények megtalálhatóak a www.rgvi.gtk.szie.hu/hungarikum_konferencia_2014 honlap felületen.

 

A jelentkezés határideje (Jelentkezési lap, összefoglaló):     2014. október 24.

A jelentkezés elbírálásának határideje:                                 2014. október 27.

A poszter szekcióba jelentkezők poszter leadása:                 2014. november 7.

 

Rendezvényünkre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A konferencián a részvétel ingyenes!

 

Gödöllő, 2014. október 8.

Üdvözlettel,

     Dr. Káposzta József                                          Urbánné Malomsoki Mónika

        Intézeti igazgató                                                      Tanszéki mérnök

Dátum: 
2014. november 10. 13:00 - 16:00
Helyszín: 
Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsterem (Főépület II. em.)
Esemény típusa: