Gyorsmenü

Elindult a SZIE ALUMNI

 A Szent István Egyetem elindította központi ALUMNI szolgáltatásait. A szolgáltatásokat végzett hallgatóink vehetik igénybe. Első körben az olyan 2010-ig diplomát szerző hallgatóink kerültek a rendszerbe, akik adatait a hallgatói információs rendszer tartalmazza.

Az alapvető ALUMNI szolgáltatásokat egy e-portfolio rendszer biztosítja, ahol diplomásaink évfolyam-csoportokba szervezve egy közösségi teret vehetnek igénybe. Az e-portfolio a http://alumni.szie.hu/alumni címen található meg.

Amennyiben már tagja rendszerünknek, úgy a következő felhasználói név és jelszó párossal tud belépni:
Felhasználói név: utolsó ismert vezetéknév első három karaktere kisbetűvel és ékezet nélkül + utolsó ismert keresztnév első három karaktere kisbetűvel és ékezet nélkül + születési év utolsó két számjegye + születési hónap két számjegye + születési nap két számjegye. Jelszó: születési dátum nyolc számjegye. Példa: Önt Szabó Jánosnak hívják, és 1985. január 1-én született. Az Ön felhesználói neve szajan850101, míg az Ön jelszava 19850101.

Amennyiben még nem tagja rendszerünknek, úgy a hamarosan elérhető regisztrációs űrlapot kell kitöltenie vagy a központi, vagy a kari alumni oldalon. Az űrlap alapján a kari Adminisztrátor ellenőrzi a csatlakozási kérés jogosságát, és feltölti a rendszerbe a felhasználót. A feltöltésről a kérelmező e-mailben tájékoztatást kap.
 

Kategóriák: