Gyorsmenü

Agrárdiplomáciai előadások

Egy érdekes előadássorozat indult az elmúlt héten az agrárdiplomáciáról angol nyelven, prominens előadókkal. Az előadások a jövőben minden szerdán 17.00-kor lesznek az MKK Tanácstermében (II. emelet). Várunk minden kedves érdeklődőt a rendezvényekre. Az alábbiakban olvasható a tervezett program:

Agricultural Diplomacy

  • 2014. szeptember 24. 17.00: Előadó Dr. Hamar Balázs, a Külgazdasági és Külügyminisztérium ENSZ Főosztályának munkatársa, korábban 5 évig Magyarország állandó FAO képviselője.
  •  2014. október 1. 17.00: Előadó: Vladimir Olegovich Rakhmanin, az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) Európai és Közép-ázsiai Regionális Hivatalának képviseletvezetője, aki egyben a szervezet európai és közép-ázsiai regionális képviselője.
  • 2014. október 8. 17.00: Előadó: Tony Alonzi az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) Európai és Közép-ázsiai Regionális Hivatalának képviseletvezető-helyettese. A FAO felépítéséről, belső működési rendjéről tart előadást.
  •  2014. október 15.: Előadó: Livia Furlani, a FAO Shared Services Centre igazgatója. Ennek a Budapesten működő FAO szolgáltató központnak a tevékenységéről tart előadást.
Kategóriák: